Arrangementer

Foreningen udbyder en lang række kurser, temadage, konferencer, events, netværksmøder og lignende arrangementer.

Alt dette kan du læse mere om på denne side eller holde dig opdateret gennem vores nyhedsbrev.

KOMMENDE ARRANGEMENTER I UNGDOMSSKOLEFORENINGEN

No upcoming event

ØVRIGE ARRANGEMENTER I UNGDOMSSKOLEFORENINGEN

KURSER

Foreningen udbyder kurser, der henvender sig til alt fra ledere og sekretærer til konsulenter og andre medarbejdere.

I kolonnen til højre får du et overblik over de kurser Ungdomsskoleforeningen tilbyder, hvor du kan klikke ind og læse mere.

Har du generelle spørgsmål til kurserne, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

TEMADAGE

Gennem året arrangerer Ungdomsskoleforeningen forskellige temadage, hvor vi stiller skarpt på ét tema. Det kan f.eks. være trivselspørgsmålet, fritids-undervisningen eller noget helt tredje.

Har du en god idé til et relevant emne til en kommende temadag, er du velkommen til at skrive en mail til Mads.

Kommende temadage:

– Der er endnu ikke planlagt nogen temadage

Kontaktperson
Mads Søndergaard Thomsen | Vicesekretariatschef Tlf.: 65 47 21 96 Direkte: 42 73 31 30 | Mail: mst@ungdomsskoleforeningen.dk

Kontaktperson

Mads Søndergaard Thomsen
Vicesekretariatschef
Tlf.: 65 47 21 96 Direkte: 42 73 31 30
Mail: mst@ungdomsskoleforeningen.dk

KONFERENCE & EVENTS

Ungdomsskoleforeningen arrangerer årligt en række konferencer og events, hvor ambitionen er at berøre et større antal ungdomsskoler. I 2020 byder foreningen blandt andet på både en forårs- og efterårskonference.

Du kan læse mere om de forskellige konferencer og events her til højre, hvor du også kan blive klogere på tideligere afholdte konferencer og events.

Har du forslag eller spørgsmål til konfrencer eller events, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

Ungdomsskoleforeningens årsskrifter, præsenteret på vores landsmøde, kan findes her.

NETVÆRK

Ungdomsskoleforeningen faciliterer netværk, hvor folk fra forskellige stillinger landet over med blandede kompetencer samles for at sparre og udveksle viden.
​Netværkene inspirerer og giver rig mulighed for at finde løsninger på udfordringer og problematikker.

Netværksmøderne giver altså god mulighed for at udvikle sig, når vi på kryds og tværs samles, indgår i dialog og bliver inspireret.

Du kan læse mere om de enkelte netværk i kolonnen til højre.

Igangværende netværk:

UngDanmark