Ungdomsskoleforeningen inviterer til det populære og velbesøgte sekretærkursus for ungdomsskolernes centrale administrative medarbejdere. Vi glæder os over, at vi er kommet ud af “corona-isolation” og kan samles igen med kolleger på tværs af landet. 

Kursusdag 1 har et fagligt indhold med et særligt fokus på sparring mellem deltagerne. Vi starter dagen med oplægget Ungdomsskolen nu og i fremtiden – lovens ord og en verden i forandring v. Mads Søndergaard Thomsen, USF og Bo Dyregaard, LU. Herefter tilbydes deltagerne forskellige faglige workshops, hvor de får mulighed for at erfarings- og vidensdele omkring ungdomsskolernes aktiviteter – set i et administrativt blik.  Inden middagen har vi inviteret Thomas Mygind, som holder sit tankevækkende og underholdende foredrag: Få det bedste ud af det meste – trods alt.

Kursusdag 2 vil Rune Strøm tage os med på en metaforisk, reflekterende og humoristisk rejse i foredraget: Skrald – en guide til håndtering af konflikter, kriser og problemer”  Her bliver deltagerne selv involveret i øvelser og processer, så de får konkrete redskaber med sig hjem. Rune skræddersyer sit foredrag til ungdomsskolernes administrative medarbejdere. Vi ser frem til nogle interessante og lærerige dage sammen med jer!

Læs mere og tilmeld dig her