Verdensmålskonference

Konference om de 17 verdensmål

Torsdag d. 5. september 2019 afholdte vi sammen med Ungdomsringen en konference om de 17 verdensmål.

Det var en dag med inspirerende oplæg fra bl.a. Mogens Lykketoft, UngOdense, Allerød Ungdomsskole, Sønderskovskolen i Sønderborg, Viborg Ungdomsskole og Middelfart Ungdomsskole.

Sammen med Ungdomsbyen og alle deltagerne lykkedes det os at lave en spændende og oplysende konference, som inden for det næste års tid vil blive fulgt op med nye tiltag omkring verdensmål.

Små glimt fra konferencen
Nogle af de bedste glimt fra Verdensmålskonferencen er samlet i videoen nedenfor.

Billeder fra Verdensmålskonferencen 2019

[et_pb_nextend_smart_slider_3 slider=”3″ _builder_version=”4.0.11″][/et_pb_nextend_smart_slider_3]

Kontaktperson
Mads Søndergaard Thomsen | Vicesekretariatschef Tlf.: 65 47 21 96 Direkte: 42 73 31 30 | Mail: mst@ungdomsskoleforeningen.dk