UngDanmark

Hvad er UngDanmark?
UngDanmark er et landsdækkende politisk uafhængigt netværk for unge i ungdomsskolen. Netværket er kendetegnet ved samlinger, som bygger på sammenhold, fællesskab og at lære nye mennesker at kende.

Netværkets overordnede formål
​At støtte og videreudvikle ungedemokratiet og ungeindflydelsen i de kommunale ungdomsskoler.

Samlingerne
Til UngDanmark samlinger kan de unge komme med deres ærlige meninger om forskellige emner, og alle bliver hørt på lige fod. UngDanmark samlingerne er derfor et oplagt sted at få kendskab til forskellige kulturer og møde nye mennesker og traditioner.

Samlingernes primære fokus
Samlingerne handler om demokrati og politik samt hvordan, vi sørger for fritid og fremtid for de unge i Danmark.

UngDamark søger altid nye tilhængere
Med UngDanmark vil vi gerne skabe en masse relationer, som de unge kan vedligeholde og bevare efter samlingerne. UngDanmark søger derfor altid nye tilhængere, så vi sammen kan sprede budskabet om det fede fælleskab.

Kommende UngDanmark-samlinger

Vi har fokus på menneskerettigheder

D. 5. – 7. februar 2021:
Aflyst pga. COVID-19

D. 2. – 4- april 2021 i Odense:
På nuværende tidspunkt er vi optimistiske og håber, at denne UngDanmark-samling kan afholdes fysisk, men vi afventer situationen og har muligheden for en hybrid-samling åben, hvis en fysisk samling ikke er mulig.

Tilmelding til samlingerne her:

Samlinger i denne sæson

I sæson 2020/2021 er temaet Menneskerettigheder

Samlingerne fordeler sig således:

5. februar – 7 februar 2021:
Aflyst pga. COVID-19

• 2. april – 4. april 2021:
UngOdense

Kontaktperson
Heidi Rosengren Projektleder UngDanmarkTlf.: 66 149 149 Direkte: 30 45 04 26 Mail: hr@ungdomsskoleforeningen.dk

Kontaktperson

Heidi Rosengren