UngDanmark

Hvad er UngDanmark?
UngDanmark er et landsdækkende politisk uafhængigt netværk for unge i ungdomsskolen. Netværket er kendetegnet ved samlinger, som bygger på sammenhold, fællesskab og at lære nye mennesker at kende.

Netværkets overordnede formål
​At støtte og videreudvikle ungedemokratiet og ungeindflydelsen i de kommunale ungdomsskoler.

Samlingerne
Til UngDanmark samlinger kan de unge komme med deres ærlige meninger om forskellige emner, og alle bliver hørt på lige fod. UngDanmark samlingerne er derfor et oplagt sted at få kendskab til forskellige kulturer og møde nye mennesker og traditioner.

Samlingernes primære fokus
Samlingerne handler om demokrati og politik samt hvordan, vi sørger for fritid og fremtid for de unge i Danmark.

UngDamark søger altid nye tilhængere
Med UngDanmark vil vi gerne skabe en masse relationer, som de unge kan vedligeholde og bevare efter samlingerne. UngDanmark søger derfor altid nye tilhængere, så vi sammen kan sprede budskabet om det fede fælleskab.

Kommende UngDanmark-samlinger

Vi har fokus på menneskerettigheder
D. 5. – 7. februar 2021:
Denne UngDanmarksamling er en hybrid-samling, hvor den enkelte ungdomsskole mødes i et fysisk fællesskab på egen matrikel og digitalt kobler op til det nationale fællesskab. På denne måde er vi med til at bidrage til at mindske spredning af covid-19.

D. 2. – 4- april 2021 i Odense:
På nuværende tidspunkt er vi optimistiske og håber, at denne UngDanmark-samling kan afholdes fysisk, men vi afventer situationen og har muligheden for en hybrid-samling åben, hvis en fysisk samling ikke er mulig.

Tilmelding til samlingerne her:

Samlinger i denne sæson

I sæson 2019/2020 er temaet Fællesskaber og Forskelligheder.
De tre samlinger fordeler sig således:

1. – 3. november 2019:
Ungdomsskolen Kolding

31. januar – 2. februar 2020:
Ishøj Ungdomsskole

27. – 29. marts 2020:
Sønderborg Ungdomsskole – udskudt på grund af coronavirus

Kontaktperson
Heidi Rosengren Projektleder UngDanmarkTlf.: 66 149 149 Direkte: 30 45 04 26 Mail: hr@ungdomsskoleforeningen.dk

Kontaktperson

Heidi Rosengren