UngDanmark

Hvad er UngDanmark?
UngDanmark er et landsdækkende politisk uafhængigt netværk for unge i ungdomsskolen. Netværket er kendetegnet ved samlinger, som bygger på sammenhold, fællesskab og at lære nye mennesker at kende.

Netværkets overordnede formål
​At støtte og videreudvikle ungedemokratiet og ungeindflydelsen i de kommunale ungdomsskoler.

Samlingerne
Til UngDanmark samlinger kan de unge komme med deres ærlige meninger om forskellige emner, og alle bliver hørt på lige fod. UngDanmark samlingerne er derfor et oplagt sted at få kendskab til forskellige kulturer og møde nye mennesker og traditioner.

Samlingernes primære fokus
Samlingerne handler om demokrati og politik samt hvordan, vi sørger for fritid og fremtid for de unge i Danmark.

UngDamark søger altid nye tilhængere
Med UngDanmark vil vi gerne skabe en masse relationer, som de unge kan vedligeholde og bevare efter samlingerne. UngDanmark søger derfor altid nye tilhængere, så vi sammen kan sprede budskabet om det fede fælleskab.

Kommende UngDanmark-samlinger

Sæsonens første UngDanmark-samling d. 30. oktober til 1. november i Sønderborg er udskudt på ubestemt tid som følge af situationen vedrørende Covid-19.

Sæsonens anden UngDanmark-samling d. 5. – 7. februar 2021 er ligeledes udskudt på ubestemt tid.

Sæsonens tredje Ungdanmark-samling finder sted d. 2. – 4- april 2021 i Odense.

Tilmelding til samlingerne her:

Samlinger i denne sæson

I sæson 2019/2020 er temaet Fællesskaber og Forskelligheder.
De tre samlinger fordeler sig således:

1. – 3. november 2019:
Ungdomsskolen Kolding

31. januar – 2. februar 2020:
Ishøj Ungdomsskole

27. – 29. marts 2020:
Sønderborg Ungdomsskole – udskudt på grund af coronavirus

Kontaktperson
Heidi Rosengren Projektleder UngDanmarkTlf.: 66 149 149 Direkte: 30 45 04 26 Mail: hr@ungdomsskoleforeningen.dk

Kontaktperson

Heidi Rosengren