UngTemadag – præstationskultur, køn og sociale medier
09:30Til:16:00 - 09/02/2023
Fabrikken, Odin Havnepark, Lumbyvej 17F, 5000 Odense C Get directions

PROGRAM Temadag PræsentationskulturEr der for meget pres på ungdommen? Det spørgsmål stiller postdoc Søren Christian Krogh, når han gæster UngTemadag torsdag d. 9. februar 2023 i Odense.

Søren Christian Krogh er en erfaren ekspert og en shooting star, som alle de store medier hiver fat i, når der skal viden på bordet om unge, præstationskultur, køn og sociale medier. Med et nyligt vellykke Ph.D.-forsvar afhandlingen "Et ungdomsliv under pres?" har Søren Christian Krogh frisk og unik viden med om, hvordan udskolingselever navigerer i præstation, køn og sociale medier.

Derudover vil en række ungdomsskoler dele eksempler på, hvordan de i praksis arbejder med dagens temaer. Du kan bl.a. møde UngEgedal, der i samarbejde med Girl Talk har udviklet konceptet EmpowR, som er et gruppesamtaleforløb og en lukket Facebook-gruppe for piger i alderen 13-18 år, der viser tegn på trivselsmæssig belastning. Du kan også møde Allerød Ungdomsskole, der har lavet Power Camps for drenge og piger med fokus på bl.a. selvværd. Du får også et indblik i "Online Ungdomsskole" set fra forskellige ungdomsskolers perspektiv - og meget mere...

Dagen afsluttes med samtalesaloner, hvor der vil være mulighed for dialog med udvalgte aktører fra ungeområdet.

Tilmeld dig her: https://ungdomsskoleforeningen.membersite.dk/

Læs PROGRAMMET for UngTemadag her.

Kontaktperson

Tidsplan

  • 09:30 - 16:00 : UngTemadag - præstationskultur, køn og sociale medier

Eksporter

Sted for afholdelse

Del eventet