UngScience konference 2022

Ungdomsskoleforeningen inviterer til UngScience konference i Spinderihallerne i Vejle.

UngScience Konferencen løber over to spændende dage, der både kommer dybt og bredt omkring erfaringerne fra UngScience projektet, og frem for alt sætter fokus på, hvordan vi fremadrettet kan hjælpe hinanden med at styrke arbejdet for den fortsatte udvikling af science i ungdomsskolerne.

UngScience projektet har vist, at der er stor interesse for at arbejde med science og sciencerelaterede områder i ungdomsskolerne. Det er blevet tid til at tage afsked med UngScience som projekt, men arbejdet med science i ungdomsskolerne fortsætter – nu med en masse gode erfaringer, viden og engagement i ungdomsskolerne og hos samarbejdspartnere.

Derfor inviterer Ungdomsskoleforeningen med støtte fra Villum Fonden til en GRATIS to-dags konference den 30.-31. august 2022.

Hent programmet ved at trykke på billedet nedenfor.

Kontaktperson
Jimmi Mørup Nielsen | Programleder Tlf.: 65 47 21 99 | Mail: jmn@ungdomsskoleforeningen.dk