Når ord giver mening

Bevilling fra Egmont Fonden

Vi er så heldige at have modtaget en bevilling fra Egmont Fonden til at lave en ordblindeindsats i skoleåret 2020/2021 med et fokus på dobbeltudfordrede elever fra 6. til 8. klasse og deres forældre. Med dobbeltudfordrede menes der elever, der er diagnostiserede ordblinde, og som har en svag social baggrund.

Indsatsen kobler endnu en vogn på Læringslokomotivet og Forældrekupeen og skal i første fase videreudvikles og gennemføres i 4 ungdomsskoler, som har erfaring med både Læringslokomotivet og Forældrekupeen. Herefter skal erfaring, viden og materialer deles med alle interesserede ungdomsskoler på bl.a. netværksmøder, temadage og via materialer på hjemmesiden.

Hold dig opdateret

Gennem Ungdomsskoleforeningens nyhedsbrev kan du holde dig opdateret om projektet.

Kontaktperson
Cathrine Jane Thomas| Pædagogisk KonsulentTlf.: 66 149 149 Direkte: 65 47 21 95 Mail: cjt@ungdomsskoleforeningen.dk

Kontaktperson

Cathrine Jane Thomas