Partnerskaber og samarbejder

Ungdomsskoleforeningen er altid interesseret i at samarbejde med relevante aktører. Her kan du se aktuelle partnerskaber og samarbejdsorganisationer.

UNGEVENT

Ungdomsskoleforeningen og UngEvent tilbyder alle ungdomsskoler en fælles grafiker. Det skal gøre det nemmere for alle ungdomsskoler at få et skarpt og professionelt grafisk udtryk. Tilbuddet ‘en fælles grafiker’ hjælper jer både med at definere jeres brand og gøre jer skarpere på, hvilket signaler I sender udadtil. Tilbuddet hjælper jer også helt praktisk med at designe jeres næste plakat, flyer eller årets katalog. Eller hvis I skal have designet et ny banner, en roll-up, profiltøj eller logo til bussen.

Læs mere om de enkelte produkter her.

 

UNGDOMSBUREAUET

Ungdomsbureauet er en non-profit organisation, der har en mission om at engagere flere unge mere i samfundet. Det gør de gennem en lang række projekter som bogudgivelser, festivaler, radioprogrammer, Ungdommens Folkemøde, workshops, konferencer og andre initiativer, der handler samfundsengagement. Ungdomsskoleforeningen repræsenterer kommunale ungdomsskoler og har til formål at understøtte ungdomsskolernes arbejde med unge i alderen 14-18 år gennem udviklingsprojekter, workshops, konferencer og interessevaretagelse. Med partnerskabet igangsætter vi en række initiativer, der understøtter vores organisationers fælles formål med gensidig inspiration og konkrete initiativer, der er til gavn for unge på tværs af landet.

Kontaktperson
Ejnar Bo Pedersen | Sekretariatschef Tlf.: 66 149 149 Tlf.: 21 78 05 49 |
Mail: ebp@ungdomsskoleforeningen.dk

Kontaktperson

Ejnar Bo Pedersen
Sekretariatschef
Tlf.: 66 149 149Direkte: 21 78 05 49
Mail: ebp@ungdomsskoleforeningen.dk