​Flygtningenetværk

På inspirationsmødet om flygtninge d. 15. marts 2016 blev det besluttet at oprette et flytgningenetværk for at dele erfaringer og viden omkring unge flygtninge og andre sent ankomne unge og deres muligheder i ungdomsskolerne.

Der er nok at tage fat i lige nu, og ingen skal drukne alene i arbejdet, derfor er det vigtigt med inspiration og netværk. De unge har givet brug for behjertede tilbud, for at finde en evt. fremtid i vores samfund.

Har du spørgsmål vedr. netværket er du velkommen til at kontakte Mads Søndergaard Thomsen

Vi er på ​FAcebook!

På vores Facebook kan du følge med i vores arbejde, hvor vi poster billeder og videoer fra vores hverdag. Desuden vil du løbende blive opdateret omkring aktiviteter, udgivelser, netværks, konferencer m.m. 

Du er mere end velkommen til at give os et like og følge med. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.

Netværk - Intensiv læring ​

Netværket om Intensiv læring har fokus på videns- og erfaringsdeling om intensive læringsforløb. Her inddrages både eksterne og interne oplægsholdere, og som en naturlig del inddrages praksiserfaringer med intensive læringsforløb fra ungdomsskole regi. 

På baggrund af oplæggene vil der blive mulighed for erfaringsudveksling og gensidig inspiration i netværket.​

Målgruppen for netværksmødet er ledere og undervisere i ungdomsskoler samt samarbejdspartnere i forvaltninger og folkeskoler med interesse for intensiv læring.

Netværk for intensiv læring d. 19. marts 2019

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på telefonen eller pr. mail.

​​Ungdomsskoleforeningen / Lumbyvej 19D, 5000 Odense C / CVR: 11923976