Sekretærnetværk

Sekretærnetværk er et netværk, som primært henvender sig til ungdomsskolesekretærer og andet administrativt personale. Netværket tager udgangspunkt i nogle af de arbejdsopgaver, disse medarbejdere er i berøring med i deres hverdag med fokus på de gode løsninger på dagligdagens udfordringer.

​Netværket vil skabe et nationalt fora mellem sekretærer og andet administrativt personale og vil bidrage med muligheder for at udvide eget netværk og sparre med kolleger fra hele landet.

​Sekretærnetværk:  løn- og ansættelsesforhold

d. 28. august 2019

Der har været efterspørgsel på et netværksmøde om løn- og ansættelsesforhold - herunder overenskomster, pension og ferielov.

Så d. 28. august holder vi netværksmøde, hvor Lene Bjerre Aagesen fra Uddannelsesforbundet og Lars Schøning fra BUPL vil holde oplæg om overenskomst, pesion og ferielov samt står til rådighed for spørgsmål.

Hvis I har specifikke spørgsmål og problemstillinger, I ønsker svar på, så send dem meget gerne til Mette Lund på ml@ungdomsskoleforeningen.dk eller til Cathrine jane Thomas på cjt@ungdomsskoleforeningen.dk, Så videresender vi dem til lars Schøning og Lene Bjerre Aagesen.

Læs programmet

Tilmeld jer HER

Tilmeldingen er bindende efter endt tilmeldingsfrist d 22. august 2019

​Sekretærnetværk - opfølgning på enneagrammet

​d. 3. oktoober 2019

Efter et vellykket sekretærnetværk d. 11. april, hvor hverdagscoach og Enneagram-master, Lotte Skov Kejser, præsenterede Enneagrammet og hjalp os med at spotte egne og andres typer, ønskede mange en opfølgningsdag med mere tid til at gå mere i dybden.

Derfor kan vi med glæde invitere jer til endnu en dag d. 3. oktober 2019, hvor Lotte vil folde Enneagrammet og typerne endnu mere ud, og hvor vi får viden om, hvordan typerne ofte forholder sig til sig selv og til andre.

Program for dagen

​Materialer til dagen:

Enneagrammet

Enneagramtesten

Tilmeld dig her.

​Har du spørgsmål til netværket, er du velkommen til at kontakte Cathrine på cjt@ungdomsskoleforeringen.dk eller Mette på mlp@ungdomsskoleforeningen.dk.

​Hvis du har spørgsmål om netværket eller nogle emner og ideer, som du gerne vil have bragt op i netværket, så kontakt:

Mette Lund Pedersen: mlp@ungdomsskoleforeningen.dk

Cathrine Jane Thomas: cjt@ungdomsskoleforeningen.dk