Sekretærnetværk

Sekretærnetværk er et netværk, som primært henvender sig til ungdomsskolesekretærer og andet administrativt personale. Netværket tager udgangspunkt i nogle af de arbejdsopgaver, disse medarbejdere er i berøring med i deres hverdag med fokus på de gode løsninger på dagligdagens udfordringer.

​Netværket vil skabe et nationalt fora mellem sekretærer og andet administrativt personale og vil bidrage med muligheder for at udvide eget netværk og sparre med kolleger fra hele landet.

​Sekretærnetværk

​Efter et vellykket sekretærnetværk d. 11. april, hvor hverdagscoach og Enneagram-master, Lotte Skov Kejser, præsenterede Enneagrammet og hjalp os med at spotte egne og andres typer, ønskede mange en opfølgningsdag med mere tid til at gå mere i dybden.

Derfor kan vi med glæde invitere jer til endnu en dag d. 3. oktober 2019, hvor Lotte vil folde Enneagrammet og typerne endnu mere ud, og hvor vi får viden om, hvordan typerne ofte forholder sig til sig selv og til andre.

Program for dagen

​Materialer til dagen:

Enneagrammet

Enneagramtesten

Tilmeld dig her.

​Har du spørgsmål til netværket, er du velkommen til at kontakte Cathrine på cjt@ungdomsskoleforeringen.dk eller Mette på mlp@ungdomsskoleforeningen.dk.

​Hvis du har spørgsmål om netværket eller nogle emner og ideer, som du gerne vil have bragt op i netværket, så kontakt:

Mette Lund Pedersen: mlp@ungdomsskoleforeningen.dk

Cathrine Jane Thomas: cjt@ungdomsskoleforeningen.dk

På vores Facebook kan du følge med i vores arbejde, hvor vi poster billeder og videoer fra vores hverdag. Her vil du løbende blive opdateret omkring aktiviteter, udgivelser, netværks, konferencer m.m.