Hvem kommunikerer hvad, hvornår, hvordan og hvad skal indgå?

Dette er nogle af de spørgsmål, vi besvarer i de dokumenter, som er tilgængelige på denne side:

• I årshjulet får du et overblik over de mange statusmøder, ekspertgruppemøder, workshops, deadlines m.m. der er planlagt i løbet af projektperioden.
  • I kommunikationsplanen kan du læse om retningslinjer og regler for kommunikation i forbindelse med Læringslokomotivet.
  • Læringslokomotivets logo og et samlet logo med både Læringslokomotivet, Egmont Fonden og Ungdomsskoleforeningen.
  • Kommunikationskalendere er udarbejdet til 1. og 2. generationsskolerne, hvor det fremgår, hvornår vi forventer, at skolerne producerer materiale og artikler. Du kan nedenfor downloade den kalender, du skal bruge.

​​Kommunikationskalendere for 1. og 2. generation:

1. generation

​          2. generation