Hvem kommunikerer hvad, hvornår, hvordan og hvad skal indgå?

Dette er nogle af de spørgsmål vi besvarer i de dokumenter, som er tilgængelige på denne side:

• I årshjulet får du et overblik over de mange statusmøder, ekspertgruppemøder, workshops, deadlines m.m. der er planlagt i løbet af projektperioden.
  • I kommunikationsplanen kan du læse om retningslinjer og regler for kommunikation i forbindelse med Læringslokomotivet.
  • Læringslokomotivets logo og et samlet logo med både Læringslokomotivet, Egmont Fonden og Ungdomsskoleforeningen.
  • Kommunikationskalendere er udarbejdet til 1. og 2. generationsskolerne, hvor det fremgår, hvornår vi forventer, at skolerne producerer materiale og artikler. Du kan nedenfor downloade den kalender, du skal bruge.

​​Kommunikationskalendere for 1. og 2. generation:

1. generation

​          2. generation

Netværk - Intensiv læring ​

Netværket om Intensiv læring har fokus på videns- og erfaringsdeling om intensive læringsforløb. Her inddrages både eksterne og interne oplægsholdere, og som en naturlig del inddrages praksiserfaringer med intensive læringsforløb fra ungdomsskole regi.

På baggrund af oplæggene vil der blive mulighed for erfaringsudveksling og gensidig inspiration i netværket.​

Målgruppen for netværksmødet er ledere og undervisere i ungdomsskoler samt samarbejdspartnere i forvaltninger og folkeskoler med interesse for intensiv læring.

Netværk for intensiv læring d. 19. marts 2019