Gratis UddanneLsesdage i Forældrekupeen​s materiale

I løbet af skoleåret 2018/2019 har 10 ungdomsskoler afviklet Forældrekupeen som et supplement til Læringslokomotivet.

Forældrekupeen består af 5 workshops og her har forældrene bl.a. haft mulighed for at arbejde med mindset, feedback og danne netværk på tværs – alt sammen med henblik på at understøtte deres barns udvikling og læring. Se filmen, hvor forældre fortæller om deres udbytte af Forældrekupeen HER.

​Dele positive erfaringer med alle ungdomsskoler

Erfaringerne fra projektet er meget positive, og vi vil gerne give alle interesserede ungdomsskoler mulighed for at få mere at vide om Forældrekupeen. Det kan ske på lokale LU-møder eller på regionale uddannelsesdage i sensommeren, hvor undervisningsmaterialet til Forældrekupeen præsenteres.

Fire regionale uddannelsesdage

Vi tilbyder fire regionale uddannelsesdage:

• d. 21. august i Odense
  • d. 29. august i København
  • d. 10. oktober i Viborg
  • d. 22. oktober på Vestsjælland

PROGRAM FOR UDDANNELSESDAGE ​

TILMELD DIG EN UDDANNELSESDAG

Kontakt Hanne Kirk på hk@ungdomsskoleforeningen.dk for yderligere information.