​Drejebog

For Læringslokomotivet er der udarbejdet en drejebog, hvor du kan få et overblik over de vigtigste elementer og overvejelser i projektet, som kan være til gavn for eksterne læsere, samarbejdspartnere samt medarbejdere på det lokale Læringslokomotiv. 

Alle bilag og dokumenter i Læringslokomotivets drejebog må anvendes til inspiration til lignende intensive læringsforløb (ved nævnelse af Læringslokomotivet).​

Drejebogen vil løbende blive opdateret, så vi anbefaler, at I bruger den elektroniske udgave.

LÆRINGSLOKOMOTIVETS DREJEBOG

Vi er på ​FAcebook!

På vores Facebook kan du følge med i vores arbejde, hvor vi poster billeder og videoer fra vores hverdag. Desuden vil du løbende blive opdateret omkring aktiviteter, udgivelser, netværks, konferencer m.m. 

Du er mere end velkommen til at give os et like og følge med. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.

Netværk - Intensiv læring ​

Netværket om Intensiv læring har fokus på videns- og erfaringsdeling om intensive læringsforløb. Her inddrages både eksterne og interne oplægsholdere, og som en naturlig del inddrages praksiserfaringer med intensive læringsforløb fra ungdomsskole regi. 

På baggrund af oplæggene vil der blive mulighed for erfaringsudveksling og gensidig inspiration i netværket.​

Målgruppen for netværksmødet er ledere og undervisere i ungdomsskoler samt samarbejdspartnere i forvaltninger og folkeskoler med interesse for intensiv læring.

Netværk for intensiv læring d. 19. marts 2019

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på telefonen eller pr. mail.

​​Ungdomsskoleforeningen / Lumbyvej 19D, 5000 Odense C / CVR: 11923976