STATISTIK CAMP - ​SLIP AF MED JERES STATISTIK PÅ UNDER 8 TIMER

På baggrund af de sidste års tilbagemeldinger fra ungdomsskolerne er der et stort ønske om at  lave statistik sammen med andre, og gerne sammen med de, der bruger samme system som ens egen skole.

Derfor udbyder vi statistik camps med god hjælp fra vores sekretariat samt support fra de forskellige systemer, så I kan vælge en camp, der passer lige netop til jeres administrationssystem.

​I 2018 udbyder vi 2 camps for FELIKS-brugere og 2 camps for LARA-brugere. Dvs. 1 camp i vest og 1 camp i øst pr. system. Desuden udbydes 1 camp for UNGSYS-brugere i øst.​

Du kan læse mere om campenes afholdelse, tid, sted m.m. her

Har du spørgsmål til campene, er du velkommen til at kontakte Ungdomsskoleforeningens sekretariat, Christina Bremholm eller Kirsten Abild Nissen.

På vores Facebook kan du følge med i vores arbejde, hvor vi poster billeder og videoer fra vores hverdag. Her vil du løbende blive opdateret omkring aktiviteter, udgivelser, netværks, konferencer m.m.