STATISTIK CAMP - ​SLIP AF MED JERES STATISTIK PÅ UNDER 8 TIMER

På baggrund af de sidste par års tilbagemeldinger fra ungdomsskolerne, er der et stort ønske om, at sidde og lave statistik sammen med andre, og gerne sammen med andre, der bruger samme system som ens egen skole.

Derfor udbyder vi statistik camps med god hjælp fra vores sekretariat samt support fra de forskellige systemer, så I kan vælge en camp, der passer lige netop til jeres administrationssystem.

​I år, 2018 udbyder vi 2 camps for FELIKS-brugere og 2 camps for LARA-brugere. Dvs. 1 camp i vest og 1 camp i øst pr. system. Desuden udbydes 1 camp for UNGSYS-brugere i øst.​

Du kan læse mere om campsenes afholdelse, tid og sted m.m. her

Har du spørgsmål til campsene, er du velkommen til at kontakte Ungdomsskoleforeningens sekretariat, Christina Bremholm eller Kirsten Abild Nissen.

Vi er på ​FAcebook!

På vores Facebook kan du følge med i vores arbejde, hvor vi poster billeder og videoer fra vores hverdag. Desuden vil du løbende blive opdateret omkring aktiviteter, udgivelser, netværks, konferencer m.m. 

Du er mere end velkommen til at give os et like og følge med. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.

Netværk - Intensiv læring ​

Netværket om Intensiv læring har fokus på videns- og erfaringsdeling om intensive læringsforløb. Her inddrages både eksterne og interne oplægsholdere, og som en naturlig del inddrages praksiserfaringer med intensive læringsforløb fra ungdomsskole regi. 

På baggrund af oplæggene vil der blive mulighed for erfaringsudveksling og gensidig inspiration i netværket.​

Målgruppen for netværksmødet er ledere og undervisere i ungdomsskoler samt samarbejdspartnere i forvaltninger og folkeskoler med interesse for intensiv læring.

Netværk for intensiv læring d. 19. marts 2019

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på telefonen eller pr. mail.

​​Ungdomsskoleforeningen / Lumbyvej 19D, 5000 Odense C / CVR: 11923976