Samarbejdsaftaler

På denne side kan du finde inspiration til samarbejdsaftaler mellem folkeskolen og ungdomsskolen. Vi har indsamlet eksempler på forskellige samarbejdsaftaler samt skabeloner, som I kan benytte til jeres egne samarbejdsaftaler.

5 GODE RÅD​

Vi har samlet 5 gode råd til samarbejdet mellem folkeskolen og ungdomsskolen:​

  • Tænk tilbudende ind i folkeskolens ramme
  • Vær' klar i jeres aftaler. Få evt. aftaler ned på skrift for at undgå misforståelser
  • Lær hinanden at kende
  • Vær tålmodig og imødekommende
  • Hvis ikke det lykkedes i første omgang så prøv igen. Ta' dialogen og bliv klogere på hvad der efterspørges og derefter prøv at tilpasse jer - hvilket er en af ungdomsskolens styrker.

eksempler på PARTNERSKABS- & SAMARBEJDSAFTALER​

Eksempel - Vejle Ungdomsskole​

Eksempel - Ung Nord i Odense

Hos Vejle Ungdomsskole har man udarbejdet følgende partnerskabs- og samarbejdsfaftale. 

Ung Nord i Odense har i samarbejde med to skoler, også kaldet kanalskolerne, og Odense Roklub lavet følgende samarbejdsaftale.​

Skabeloner til SAMARBEJDSAFTALER​

Skabelon - KKU​

Skabelon - Varde Ungdomsskole

Københavns Kommunes Ungdomsskole har lavet følgende skabelon til samarbejdsaftaler. Dette er et eksempel på en omfangsrig samarbejdsaftale, som både dækker samarbejdets indhold og omfang, mål med samarbejdet, undervisningen, rolle- og ansvarsfordelling samt evaluering. 

Dette er et eksempel på, at en samarbejdsaftale også kan gøres kort. Skabelonen er fra Varde Ungdomsskole. I denne aftale har man lagt vægt på elementer som samarbejdets omfang og indhold, samarbejdets undervisningsaktiviteter, rolle og ansvarsfordeling samt økonomi. 

Skabelon - UngiAarhus​

​Ung i Aarhus har udarbejdet et fyldestgørende materiale, der bl.a. indeholder bilag til ansvarsfordeling, økonomi og mm.​

Vi er på ​FAcebook!

På vores Facebook kan du følge med i vores arbejde, hvor vi poster billeder og videoer fra vores hverdag. Her vil du løbende blive opdateret omkring aktiviteter, udgivelser, netværks, konferencer m.m. 

Du er mere end velkommen til at give os et like og følge med. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på telefonen eller pr. mail.

​​Ungdomsskoleforeningen / Lumbyvej 19D, 5000 Odense C / CVR: 11923976