ECYC (European Confederation of Youth Clubs)

ECYC arbejder for at selvstændiggøre unge mennesker gennem åbent ungdomsarbejde og uformel læring, for at promovere demokrati og civilsamfundet, og for at opfordre unge til at være aktivt involverede i samfundet.

ECYC bruger åbent ungdomsarbejde og uformelle uddannelsesmetoder til at give unge mennesker viden og færdigheder til at træffe deres egne beslutninger. Organisationen tilbyder dermed kurser og events, som skal være med til at træne og hjælpe folk med redskaber og metoder til at arbejde med unge.

ECYC er støttet af Erasmus+ Ungdomsprogrammet og den Europæiske Ungdomsfond.

ecyc logo

​ECYC er repræsenteret i 18 lande, og Danmark er repræsenteret igennem Ungdomsringen i Odense. Så hvis man ønsker at gøre brug af organisationen, kan et samarbejde med Ungdomsringen eventuelt være vejen frem.

Hvis man selv ønsker at være medlem af ECYC, er der nogle krav man skal opfylde.

Kravene kan du læse mere om her

Ved mere info

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Project Manager, Andrea Casamenti via mail: ecycsecretariat@fcjmp.be

Netværk - Intensiv læring ​

Netværket om Intensiv læring har fokus på videns- og erfaringsdeling om intensive læringsforløb. Her inddrages både eksterne og interne oplægsholdere, og som en naturlig del inddrages praksiserfaringer med intensive læringsforløb fra ungdomsskole regi.

På baggrund af oplæggene vil der blive mulighed for erfaringsudveksling og gensidig inspiration i netværket.​

Målgruppen for netværksmødet er ledere og undervisere i ungdomsskoler samt samarbejdspartnere i forvaltninger og folkeskoler med interesse for intensiv læring.

Netværk for intensiv læring d. 19. marts 2019