Årets ildsjæl

Modtageren af Årets Ildsjæl uddeles hvert år til Ungdomsskoleforeningens landsmøde. Prisen for Årets Ildsjæl gives til en person (eller flere), der har lavet en særlig og afgrænset indsats eller projekt – og ikke som en slags ”fortjenstmedalje” efter mange års virke.

I menulinjen under 'Tidligere modtagere' kan du se, hvem der de tidligere år har modtaget prisen for f.eks. at have gjort en prisværdig indsats for at udvikle ungdomsskolens position.

Har du en kollega, en chef, et bestyrelsesmedlem eller en anden tilknyttet din ungdomsskole, som yder en ekstraordinær indsats, har du her muligheden for at vise din påskønnelse og synliggøre indsatsen og ungdomsskolen ved at indstille vedkommende til Årets Ildsjæl.

årets ildsjæl 2019

Årets Ildsjæl 2019 blev kåret på Landsmødet d. 2. maj.

Palle Lund Østrup modtog prisen som Årets Ildsjæl for sin rolle i samarbejdet mellem folkeskolen og UngiAarhus, hvor han engageret medvirker til at styrke de unges muligheder for at blive uddannelsesparate og gennemføre en ungdomsuddannelse.

årets ildsjæl

​KONTAKTPERSON

Søren Hanmann Larsen

Konsulent​

​Direkte tlf.nr.: 65 47 21 91

Email: shl@ungdomsskoleforeningen.dk

På vores Facebook kan du følge med i vores arbejde, hvor vi poster billeder og videoer fra vores hverdag. Her vil du løbende blive opdateret omkring aktiviteter, udgivelser, netværks, konferencer m.m.