Webinar: Få din ungdomsskole godt fra start på de sociale medier
09:00Til:11:00 - 20/04/2021
Online, Online

Webinar: Få din ungdomsskole godt fra start på de sociale medier

Dato: 20/04/2021

Hvordan får I flere tilmeldinger gennem de sociale medier? Dette er en opgave alle landets ungdomsskoler står overfor i forbindelse med genåbningen af Danmark. Ungdomsskoleforeningen tilbyder et online webinar i samarbejde med UngEvent, hvor vi giver jer tips og tricks til at komme godt fra start. I oplægget tager vi jer igennem de fire søjler – branding, indhold, personale og faciliteter. Indledningsvist er det vigtigt at forstå hvad branding af ungdomsskolerne betyder for antallet af tilmeldinger. Branding er nemlig en stor del af markedsføringen, men hvad kan I som ungdomsskole gøre? Vi vil introducere jer for den power Facebook og Instagram har og tage udgangspunkt i cases fra de ungdomsskoler vi samarbejder med. Derudover vil vi præsentere jer for det nye partnerskab mellem Ungdomsskoleforeningen og UngEvent og ikke mindst tilbuddet ”En fælles grafiker”, som er en service, der kan være med til at styrke jeres ungdomsskole i jagten på flere tilmeldinger.


Program for webinaret:

Intro & præsentation
UngEvent og Ungdomsskoleforeningen introducerer til det indgåede partnerskab - og hvad jeres ungdomsskole kan få ud af det.

Branding
Ungdomsskolens brand er måske det vigtigste element til at få flere tilmeldinger. Vi tager jer igennem de fire søjler – branding, indhold, personale og faciliteterne. Vi viser jer, hvad I kan gøre for at få de unges opmærksomhed og fastholde dem i ungdomsskolen.

Bag om Facebook & Instagram
De fleste af os bruger nok Facebook og Instagram dagligt, men hvordan fungerer de to medier egentlig? Vi tager jer med bagom de to medier, så I får indblik algoritmer, trust score og hvem de reelle brugere er. Facebook og Instagram kan også bruges til at annoncere, men hvornår skal vi bruge det og hvorfor?

Kort om Instagram
Vi gennemgår Instagram og de basale funktioner på Instagram, så vi alle får kendskab til hvad Instagram kan. Det er vigtigt, at vi taler det samme sprog, inden vi tager et skridt dybere.

Den gode profil
Hvordan opbygger I en god profil på Instagram og bruger det strategisk til at få flere tilmeldinger? Vi gennemgår det ”step by step”, hvor vi både skal opsætte profilen, undersøge målgruppen, lave en strategisk ugeplan og analysere opslag og historier. Det handler om at forstå, hvad der virker på Instagram og hvad der virker bedst på jeres profil.

Læg det op
Vi gennemgår, hvordan I laver et godt opslag, bruger de rigtige billeder og skriver de rigtige tekster.

Grafikeren
UngEvent og Ungdomsskoleforeningen præsenterer ”en fælles grafiker”, som er en service, der kan være med til at styrke jeres ungdomsskole i jagten på flere tilmeldinger. Vi fortæller jer, hvordan det fungerer og hvor nemt I kan komme i gang med at bruge det.

Pris for webinaret: 295,-

Kontaktperson

Tidsplan

  • 09:00 - 11:00 : Webinar: Få din ungdomsskole godt fra start på de sociale medier

Eksporter

Sted for afholdelse

Del eventet