WEB-Workshop om mellemformer og ungdomsskolen
10:00Til:11:30 - 14/10/2021
Online, Online

Ungdomsskoleforeningen har sat spot på Mellemformer i 2021. Det er vi langt fra de eneste der gør. Men vi er nogen af de ganske få, der sætter fokus på mellemformer OG ungdomsskolen. Vi ved nemlig, at vores skoleform har meget at byde på i denne sammenhæng. Og tror på, at vi kan hjælpe både folkeskolen og ikke mindst de unge med vores pædagogiske tilgange og særlige take på unge, der har brug for noget andet for at få mod på skolegang og uddannelse igen.

Denne workshop har til formål dels at give ungdomsskoler inspiration til arbejdet med mellemformer i eget regi, dels at give Ungdomsskoleforeningens arbejdsgruppe et bedre overblik over, de mange gode eksempler på mellemformer, der findes rundt om i landet. De skal frem i lyset! Kommunerne efterspørger nemlig de gode eksempler. Det er nu, vi som ungdomsskoler skal vise vores berettigelse på mellemformområdet inden folkeskolen sætter sig på hele dagsordenen.

Vi håber, rigtig mange medlemmer vil deltage i workshoppen og både få inspiration fra de praksiseksempler, der fortælles om, men også vil bidrage med hints til andre gode eksempler, som foreningen kan formidle. (I bedes reflektere over punkterne i dialogpunktet kl. 11.00 i programmet)

Tilmelding via Membersitet senest d. 12. oktober 2021.

Se det fulde program og tilmeld dig her.

Kontaktperson

Tidsplan

  • 14/09/2021 10:00 - 14/10/2021 11:30 : WEB-Workshop om mellemformer og ungdomsskolen

Eksporter

Sted for afholdelse

Del eventet