Efterårskonference 2020: Omfavnet eller udgrænset?
09:30Til:16:00 - 03/11/2020
DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København V

Efterårskonference 2020: Omfavnet eller udgrænset?

Ungdomsskoleforeningens efterårskonference 2020 bliver under overskriften ”Omfavnet eller udgrænset?”.
Temaet er mellemformer, som er skoletilbud og særlige indsatser, der ligger mellem folkeskole og specialtilbud.

Konferencen bliver den 3. november 2020 i DGI-byen i København.
Mød bl.a. formand for KL's Børne- og Undervisningsudvalg og borgmester i Herlev, Thomas Gyldal, der vil sætte rammen og forklare hvorfor KL bl.a. har fokus på mellemformerne som et kommunalt tilbud, der vil blive mere anvendt i kommende år.

Dorte Andreas fra Skolelederforeningen taler ind i samarbejdet mellem folkeskolen og de øvrige aktører i kommunen, herunder ungdomsskolen. Hvordan styrker vi den tværfaglige og tværorganisatoriske indsats, så vi holder langt flere børn og unge tæt på normalsystemet?
Og i samme segment vil Per B. Christensen med sin erfaring og indsigt i ungdomsskolernes virke komme med sine bud på vores særlige rolle. Hvor gør ungdomsskolerne det godt? Og hvad skal vi være opmærksomme på, når mellemformer bliver en dagsorden i kommunerne?

Helle Rabøl Hansen giver sit faglige bud på hvilke unge der er i målgruppen for mellemformerne. Med afsæt i hendes forskning om trivsel vil hun bidrage til vores viden om konsekvenserne ved at blive ekskluderet fra normaltilbuddene.

Jacob Fuglsang er moderator på dagen og bidrager med vanligt skarpe spørgsmål og perspektiver.

Tidsplan

• 03/11/2020 9:30 - 03/11/2020 16:00 :

Billetinfo

Eksporter