Bedst sammen! - Hvad virker i samarbejdet omkring unge i læringsvanskeligheder?

Den 6. februar 2019 fra kl. 9.30 - 15.30 holder vi konference, hvor vi præsenterer Epinions evaluering af Læringslokomotivet. (Der serveres kaffe og brød fra kl. 9.00)

Hør Christian Kjeldsen, DPU og Andreas Rasch-Christensen, VIA give deres forskningsperspektiv på intensive læringsforløbs effekt og relevans i relation til målet om ungdomsuddannelse til alle og få desuden et politisk blik på samfundsopgaven fra Anne Vang, Børne- og kulturchefforeningen og Arne Eggert, KL.

I 3 forskellige workshops vil vi dele relevante praksiserfaringer fra ungdomsskolernes arbejde med intensive læringsforløb. Herunder udfoldes betragtninger om det nødvendige brede samarbejde med øvrige aktører, hvis intensiv lærings gode resultater skal fastholdes på sigt. 

Læs hele programmet HER

TILMELDING

Vi er på ​FAcebook!

På vores Facebook kan du følge med i vores arbejde, hvor vi poster billeder og videoer fra vores hverdag. Desuden vil du løbende blive opdateret omkring aktiviteter, udgivelser, netværks, konferencer m.m. 

Du er mere end velkommen til at give os et like og følge med. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.

Netværk - Intensiv læring ​

Netværket om Intensiv læring har fokus på videns- og erfaringsdeling om intensive læringsforløb. Her inddrages både eksterne og interne oplægsholdere, og som en naturlig del inddrages praksiserfaringer med intensive læringsforløb fra ungdomsskole regi. 

På baggrund af oplæggene vil der blive mulighed for erfaringsudveksling og gensidig inspiration i netværket.​

Målgruppen for netværksmødet er ledere og undervisere i ungdomsskoler samt samarbejdspartnere i forvaltninger og folkeskoler med interesse for intensiv læring.

Netværk for intensiv læring d. 19. marts 2019

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på telefonen eller pr. mail.

​​Ungdomsskoleforeningen / Lumbyvej 19D, 5000 Odense C / CVR: 11923976