Arrangementer

Ungdomsskoleforeningen tilstræber at tilbyde relevante arrangementer for sine medlemmer, samarbejdspartnere og interessenter.
​I kolonnen til venstre kan du orientere dig om, hvad Ungdomsskoleforeningen pt. har eller har haft på programmet af diverse kurser, konferencer, osv.

Mangler du et arrangement, eller har du en god idé til et arrangement, er du altid velkommen til at sende dit forslag til ung@ungdomsskoleforeningen.dk​.

Hvis du gerne vil holde dig orienteret om, hvilke arrangementer der afholdes, er det en fordel at være tilmeldt foreningens nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig i nedenstående formular.​

Tilmeld nyhedsbrev

Ved køb af en eller flere pladser til et arrangement gør følgende handelsbetingelser sig gældende.