Arrangementer

Ungdomsskoleforeningen tilstræber at tilbyde relevante arrangementer for sine medlemmer, samarbejdspartnere og interessenter.
​I kolonnen til venstre kan du orientere dig om, hvad Ungdomsskoleforeningen pt. har eller har haft på programmet af diverse kurser, konferencer, osv.

Mangler du et arrangement, eller har du en god idé til et arrangement, er du altid velkommen til at sende dit forslag til ung@ungdomsskoleforeningen.dk

Hvis du gerne vil holde dig orienteret om, hvilke arrangementer, der afholdes, er det en fordel at være tilmeldt foreningens nyhedsbrev. Det kan du gøre i nedenstående formular.​

Tilmeld nyhedsbrev

Ved køb af en eller flere pladser til et arrangement, gør følgende handelsbetingelser sig gældende. 

Vi er på ​FAcebook!

På vores Facebook kan du følge med i vores arbejde, hvor vi poster billeder og videoer fra vores hverdag. Desuden vil du løbende blive opdateret omkring aktiviteter, udgivelser, netværks, konferencer m.m. 

Du er mere end velkommen til at give os et like og følge med. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.

Netværk - Intensiv læring ​

Netværket om Intensiv læring har fokus på videns- og erfaringsdeling om intensive læringsforløb. Her inddrages både eksterne og interne oplægsholdere, og som en naturlig del inddrages praksiserfaringer med intensive læringsforløb fra ungdomsskole regi. 

På baggrund af oplæggene vil der blive mulighed for erfaringsudveksling og gensidig inspiration i netværket.​

Målgruppen for netværksmødet er ledere og undervisere i ungdomsskoler samt samarbejdspartnere i forvaltninger og folkeskoler med interesse for intensiv læring.

Netværk for intensiv læring d. 19. marts 2019

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på telefonen eller pr. mail.

​​Ungdomsskoleforeningen / Lumbyvej 19D, 5000 Odense C / CVR: 11923976