I dag, onsdag d. 1. juli holdt Ungdomsskoleforeningen webinar om Folketingets ansøgningspulje om at få udsatte børn og unge godt tilbage i skole i 2020. Formålet med webinaret var, at deltagerne kunne høre mere om puljen, høre om mulighederne for at ansøge og finde mulige samarbejdspartnere.

Puljen har afsat midler til lokale indsatser, der kan medvirke til at lukke udsatte
elevers faglige huller som følge af nedlukningen af skoler. Kommuner kan søge om midler fra puljen. Mindst to kommuner (hvoraf én skal være projektholder) og mindst én civilsamfundsaktør, som har erfaring med at arbejde med målgruppen, skal gå sammen om ansøgningen. Der kan søges om tilskud til kultur- og idrætsaktiviteter, turboforløb, lektiecafeer eller andre indsatser, som kan lukke faglige huller hos udsatte børn. Der er ansøgningsfrist 17. august.

 

Yderligere information om puljen kan findes her

Præsentation fra webinaret kan tilgås her:
Præsentation – webinar

Ønsker du at se webinaret på video, kan det ses her: