Den 13. maj 2020 er der planlagt ordinære landsmøde i Ungdomsskoleforeningen i Odin Havnepark i Odense. Blandt mange andre ting er der valg til bestyrelsen på dagsordenen. Iflg. foreningens vedtægter skal ”kandidater til bestyrelsesvalget skriftligt være Ungdomsskoleforeningen i hænde senest 3 uger før det berammede landsmøde”*. Det vil i år sige senest d. 22. april 2020.

I år skal er der ordinært valg af bestyrelsesformand, 3 bestyrelsesmedlemmer for to år samt valg af op til 3 suppleanter for 1 år.

Benyt tilmeldingsblanketten (hentes her), udfyld og mail med foto.

*Husk at man godt kan stille op som suppleant på selve landsmødet, altså uden forudgående tilmelding. Denne ændring er blevet mulig via en vedtægtsændring fra landsmødet 2016.

Vedtægter for Ungdomsskoleforeningen finder du her →

Kontaktperson
Søren Hanmann Larsen | Konsulent Tlf.: 66 149 149 Direkte: 65 47 21 96 | Mail: shl@ungdomsskoleforeningen.dk

Kontaktperson