artikler med relevante budskaber fra det nyeste blad

Som noget nyt kan du nu læse en relevant udvalgt artikel fra det nyeste blad uden at have abonnement. Det er altså en service til dig, der er nysgerrig på den udvalgte artikel, eller blot hvad bladet UNGDOMSSKOLEN indeholder, i tilfælde af, at du endnu ikke abonnerer på bladet. Artiklerne vil blive udgivet her på siden, i nyhedsmails samt via Facebook i starten af de måneder, bladet udkommer.

​Ønsker du at få tilsendt det nyeste blad i hel form, kræver det abonnement, som du kan læse mere om her.

ARTIKLER 2018​

ARTIKEL FRA UNGDOMSSKOLEN NR. 5 2018​ - FLYT 10. KLASSE  TIL KOMMUNALE CENTRE

Artiklen handler om LO's udspil, og forslaget om at omdanne 10. klasse til et ”Ungdomsår” og fx placere tilbuddet i ungdomsskolens regi. Læs hele artiklen her.