​PUBLIKATIONER OM FOLKESKOLEREFORMEN

På denne side finder du de publikationer som Ungdomsskoleforeningen eller ungdomsskoler selv har udarbejdet omkring ungdomsskoler og folkeskolereformen.

Ungdomsskoleforeningen har fået midler af Undervisningsministeriet afvikle et projekt omkring folkeskolereformen og ungdomsskolen.

Projektet hedder Samarbejde om læring i den åbne skole og foregår i samarbejde med 7 ungdomsskoler og Center for Ungdomsforskning (CeFU). Læs mere om projektet her.

Inspirationskatalog

Samarbejde om læring i den åbne skole

​I denne publikation kan du læse om og få inspirations fra konkrete eksempler på understøttende undervisning, valgfag og bevægelse ifbm. samarbejdet mellem folkeskolen og ungdomsskolen.

​​​

Partnerskaber

I denne publikation kan du læse om forskellige aftaler mellem en ungdomsskole og folkeskoler, men også med inddragelse af andre parter som foreningslivet og ung-domsuddannelser.

​PDF       Tablet

Valgfag og understøttende undervisning

​Publikation samler og videreformidle erfaringer, ungdomsskolerne har gjort sig med valgfag og understøttende undervisning til inspiration gennem artikler med eksempler og ideer.

PDF         Tablet

Ungdomsskolen og folkeskolen

Læs om gode forpligtende samarbejder mellem ungdomsskolen og folkeskolen til fordel for børn og unge.

​PDF       Tablet

Udskoling, uddannelsesparathed og ungdomsuddannelserne

​Publikationen giver nogle gode eksempler på, hvordan ungdomsskolen er med til at bygges bro mellem grund-skolen og ungdomsuddannelserne.

PDF       Tablet

​Kontaktperson