Bladet UNGDOMSSKOLEN

10 gange om året udkommer bladet UNGDOMSSKOLEN, som henvender sig til lærere, klubmed-arbejdere, ledere, bestyrelsesmedlemmer, beslutningstagere og andre, der har interesse for den kommunale ungdomsskole. UNGDOMSSKOLEN formidler viden, information og debat om den kommunale ungdomsskole, ungdomskultur og det ungdomspolitiske område.

Tegn abonnement

Som medlem af Ungdomsskoleforeningen, modtager ungdomsskolen ét gratis eksemplar af bladet hver gang bladet udgives. Ønsker man at tilkøbe flere eksemplarer, koster det:

• Ved 5 blade pr. udgivelse kr. 1.825 (stykpris kr. 365)
  • Ved 15 blade pr. udgivelse kr. 4.550 (stykpris kr. 303,33)
  • Blade herover pr. stk. kr. 175
  • Blade udover 50 stk. er gratis

Er man ikke medlem koster ét blad pr. udgivelse kr. 700.​

Kontakt sekretariatsmedarbejder Mette L. Andersen, hvis I ønsker at tegne abonnement.

Bliv leverandør

Som leverandør til bladet har du muligheden for at nå ud til mere end 166.000 unge. Så har du lyst til at bidrage med artikler, boganmeldelser eller andet, er du velkommen til at kontakte bladets redaktør, Bjarne Mouridsen

For indrykning af annoncer skal du kontakte konsulent Søren H. Larsen.

Vi har samlet alt information til levenadører og annoncører i folderen Medieinformation, hvor I kan læse alt om:

• Annoncepriser
  • Gentagelsesrabat