Hanne Tjessem

Høje-Taastrup Ungdomsskole

​HanneTj@htk.dk  / 43 35 28 05

Baggrund

Jeg er cand.mag. og har været leder af en ungdomsklub, arbejdet i kulturhuse og på spillesteder og kom ind i ungdomsskolen i 2010, først i Fredensborg og fra 2016 i Høje-Taastrup.

Hvad er dine bevæggrunde for at gå ind i Ungdomsskoleforeningens bestyrelse?

Jeg har aldrig kunnet lade være med at blande mig, hvis jeg har mening om noget og kan se muligheder for at bidrage konstruktivt. Jeg blev færdig med diplomuddannelsen i ledelse i 2016, hvor jeg fik hævet blikket fra min konkrete dagligdag til et mere overordnet niveau, hvorfor jeg synes, det er spændende at bidrage til udviklingen af hele ungdomsskoleområdet.

Hvad er din mærkesag som bestyrelsesmedlem i Ungdomsskoleforeningen?

Mine mærkesager er almenundervisningen, foreningens kommunikation, foreningens samarbejde med andre og netværk/kursus for medarbejdere.

Hvordan ser du, at ungdomsskolen og dens forening ser ud om 5 år?

Ungdomsskolen skal være kendt såvel blandt den brede befolkning som på Christiansborg. Og den skal være kendt for det helt særegne, Ungdomsskolen kan tilbyde, som er meget mere end at understøtte uddannelse.

Foreningen bliver brugt af alle ungdomsskoler, som via foreningen får viden, netværk og en sikker fremtid.