​sekretærnetværksmøde d. 27. februar 2018
TEMA: "FREMTIDENS UNGDOMSSKOLESEKRETÆRER".

Vi inviterer jer til netværksmøde, hvor fokus vil være "Fremtidens ungdomsskolesekretærer og jeres udvikling!"
​Repræsentanter fra HK vil tage jer gennem en proces, hvor I får mulighed for sparring og snak med hinanden på kryds og tværs. Kom og vær' med til at blive inspireret og inspirere andre.

For mere information, kontakt venligst:

Cathrine Jane Thomas: cjt@ungdomsskoleforeningen.dk

Mette Lund Pedersen:  mlp@ungdomsskoleforeningen.dk

Se program her.

D. 29. AUGUST 2017

DAGENS TEMA: Konflikter og grå zoner

​Sommerferien er for de fleste nået til vejs ende, og vi er nu klar til et nyt skoleår med nye netværksmøder - heriblandt også efterårets møde i sekretærnetværket.

I denne omgang vil fokus være på de konflikter, spændingsfelter og gråzoner, der opstår i hverdagen når man arbejder som sekretær i en kommunal ungdomsskole.

Til at hjælpe os med at afdække emnet får vi besøg af Bent Mortensen og Rene Hegaard Bredo fra HK.

Sted: Netværksmødet afholdes på Odin Havnepark, Lumbyvej 19, 5000 Odense C.
​ Bygningen: Fabrikken, lokale 19.

Tid: Mødet starter med morgenmad kl. 9.30 og forløber til kl. 14.30

2. MØDEGANG D. 18. MAJ 2017

DAGENS TEMA: ELEVADMINISTRATIONS SYSTEMER​​

Vi er klar til næste møde i sekretærnetværket, hvor vi skal snakke elevadministrationssystemer - hvem bruger hvad, hvad funger og hvilke tricks har vi lært.

Netværksmødet afholdes på Odin Havnepark, Lumbyvej 19, 5000 Odense C. I bygningen Fabrikken, lokale 12.

Mødet starter med morgenmad kl. 9:30 og forløber til kl. 15.​

D. 27. FEBRUAR 2017

DAGENS TEMA: LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

​Den 27. februar inviterer Ungdomsskoleforeningen til møde i det nyoprettede sekretærnetværk.

Som en del af dagen, har vi inviteret både BUPL og Uddannelsesforbundet til at snakke overenskomster, løn og ansættelsesforhold.

På netværksmødet kan vi også løfte sløret for datoen, de første navne og temaer på årets sekretærkursus - glæd jer!

Vi ser frem til at mødes i et nyt netværk!

Mandag d. 27. februar fra kl. 10-15.
Mødecenter Fabrikken, Odin havnepark, Lokale 8, Lumbyvej 19, 5000 Odense