Netværk - Intensiv læring ​

Netværket om Intensiv læring har fokus på videns- og erfaringsdeling om intensive læringsforløb. Her inddrages både eksterne og interne oplægsholdere, og som en naturlig del inddrages praksiserfaringer med intensive læringsforløb fra ungdomsskole regi.

På baggrund af oplæggene vil der blive mulighed for erfaringsudveksling og gensidig inspiration i netværket.​

Målgruppen for netværksmødet er ledere og undervisere i ungdomsskoler samt samarbejdspartnere i forvaltninger og folkeskoler med interesse for intensiv læring.

motivation 3​​

Hvordan motiveres unge I UDSKOLINGEN?

Netværksmøde om intensiv læring d. 5. marts 2018

Kl. 9.30 - 15.00 (9.30 - 10.00 brød og kaffe/te)

På programmet er følgende:

• Mette Pless, lektor på CeFU og medlem af Læringslokomotivets ekspertgruppe.
Mette er medforfatter til ”unges motivation i udskolingen” og vil præsentere os for CeFU’s nyeste forskning i, hvad der motiverer unge til læring og uddannelse samt hvordan de unges læringslyst kan styrkes.

• Praksisoplæg fra ungdomsskoler, der i dagligdagen arbejder med at motivere de unge til læring og uddannelse.

• Gruppedrøftelser i netværket, hvor fokus vil være på vidensdeling og erfaringsudveksling ift. arbejdet med unges motivation og lyst til læring – både i skolen, på intensive læringsforløb og måske også udenfor skolen.

Deltagere

Ledere og undervisere i ungdomsskoler og folkeskoler med interesse for at arbejde med unges motivation og lyst til læring.

Odin Havnepark, Mødecenter Fabrikken, lokale 19, Lumbyvej 17F, 5000 Odense C

Prisen for deltagelse er:

795 kr. for medlemmer

995 kr. for dem, der ikke er medlem af Ungdomsskoleforeningen.

Tilmelding skal ske inden d. 2.3.18

Workshop: Læring og bevægelse i intensive læringsforløb.

Dato og information om workshoppen kommer snart. ​