Kommunikation

Hvem kommunikere hvad, hvornår, hvordan og hvad skal indgå? Dette er nogle af de spørgsmål vi besvare i dokumenterne tilgængelige på denne side:

• I årshjulet, får du et overblik over de mange statusmøder, ekspertgruppemøder, workshops, deadlines m.m. der er planlagt i løbet af projektperioden.
  • Kommunikationskalenderen er udarbejdet til første generationsskolerne, hvor det fremgår, hvornår vi forventer at skolerne producere materiale og artikler.
  • I kommunikationsplanen, kan du læse om retningslinjer og regler for kommunikation i forbindelse med Læringslokomotivet.
  • Læringslokomotivets logo og et samlet logo med både Læringslokomotivet, Egmont Fonden og Ungdomsskoleforeningen.