STATISTIK CAMP - ​SLIP AF MED JERES STATISTIK PÅ UNDER 8 TIMER

På baggrund af de sidste par års tilbagemeldinger fra ungdomsskolerne, er der et stort ønske om, at sidde og lave statistik sammen med andre, og gerne sammen med andre, der bruger samme system som ens egen skole.

Derfor udbyder vi statistik camps med god hjælp fra vores sekretariat samt support fra de forskellige systemer, så I kan vælge en camp, der passer lige netop til jeres administrationssystem.

​I år, 2018 udbyder vi 2 camps for FELIKS-brugere og 2 camps for LARA-brugere. Dvs. 1 camp i vest og 1 camp i øst pr. system. Desuden udbydes 1 camp for UNGSYS-brugere i øst.​

Du kan læse mere om campsenes afholdelse, tid og sted m.m. her

Har du spørgsmål til campsene, er du velkommen til at kontakte Ungdomsskoleforeningens sekretariat, Christina Bremholm eller Kirsten Abild Nissen.