STATISTIK FOR SKOLEÅRET 2015/16​

​RESULTATER & TAl

Den 31.12.16 kunne Ungdomsskoleforeningen aflevere den færdige statistik for skoleåret 2015/16 til Undervisningsministeriet.

Vi har på baggrund af de indberettede tal udarbejdet en artikel 'Ungdomsskolen i tal' med tilhørende grafik, som du har kunne læse i tredje udgivelse af bladet Ungdomsskolen 2017. Artiklen er også tilgængelig her - God læselyst.

Har du brug for ydereligere information eller tal, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på telefon: 66 149 149.

​​INDBERETNING & frister

I forhold til sidste års statistik er der ingen ændringer i dette års indberetning.
Alt materiale til dette års indberetning, vil fremover være at finde på denne side. ​

​Åben for indberetning: Torsdag d. 1. september 2016
Deadline for indberetning: Lørdag d. 1. oktober 2016