Lovstof

Her finder du relevante love og henvisninger til sider, hvor aktuelle love, bekendtgørelser mv. kan findes. Mangler du henvisninger, så kontakt Ungdomsskoleforeningen. Vi tilføjer dem gerne.

Links til gældende love:

​​Links til regler og vilkår for indrejseregler til bl.a. studie- og dannelsesrejser samt kontaktinformation på ambassader verden over. Informationerne er hentet fra Udenrigsministeriet:

• Indrejseregler (Oplysninger om andre landes pas og visumregler bliver opdateret løbende)
  • Råd til rejser med børn og unge

• The Copenhagen Diplomatic List - Oplysninger om andre landes ambassader.
    ​Listen er relevant for personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas. Her skal den relevante udenlandske ambassade kontaktes for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

​   visum og pas