E2c - European Association of cities for Second Chance Schools

E2C er en international netværksorganisation, der arbejder med undervisningsområdet og for at unge med begrænsede ressourcer og kvalifikationer kommer i gang med en uddannelse eller kommer ind på arbejdsmarkedet, og dermed får skabt sig et liv, hvor de kan være uafhængige.

Det kan være specielle programmer, som er tilpasset ressourcesvage unge, som ikke passer ind i en mainstream uddannelse, eller som måske allerede har forladt den uden succes.

e2c logo

E2C er det eneste europæiske netværk, som kun fokuserer på ”Second Chance Education”.

Medlemskab

Ungdomsskoleforeningen er medlem af E2C, og det kan du også blive.

Der er flere muligheder for at være medlem. Man kan være det som institution (som fx Ungdomsskoleforeningen), som skole, eller som by/region/lokal myndighed. Københavns Kommunale Ungdomsskole er fx også medlem af E2C.