Få hjælp af en gruppe studerende til at udvikle din projektidé

Interkulturel Pædagogik på Syddansk Universitet og Ungdomsskoleforeningen tilbyder dig og din

ungdomsskole et samarbejde med bachelorstuderende fra Syddansk Universitet.​

Ved et samarbejde med en gruppe studerende på Interkulturel Pædagogik får du og din ungdomsskole f.eks.:

• Hjælp til at formulere en udviklingsidé ud fra et konkret behov/en konkret udfordring, der f.eks. går på tværs af flere institutioner/involverer flere interessenter.
  • Konkretisere en løs idé så den tager form med mål, koncept, roadmap, tidsplan m.m.
  • Få idéer til afklaring af målgruppe og leverancer (produkter, resultater, viden…) i et igangværende projekt.

Kom til info dag d. 4. oktober 2018 ved Ungdomsskoleforeningen på Lumbyvej 19D i Odense og hør mere om samarbejdet.

Hvem er de studerende? De studerende går på 3. semester på bacheloruddannelsen Interkulturel Pædagogik og Dansk som Andetsprog, og skal arbejde med projekter sammen med praksis inden for et interkulturelt fokus, hvor kulturer både kan være organisationskultur og ungdomskultur.

Visionen for de studerende er, at de kan designe, planlægge og samarbejde samt varetage en stilling som praktikant på f.eks. ungeområdet.
Forløbet afsluttes med en mundtlig prøve.

OBS: De studerende kan ikke nå at gennemføre projektet, men skal kunne vise, at de kan planlægge/designe projektet. På denne måde trænes de studerende i projektarbejde ud fra et problemfelt af relevans for praksis.​

INFOFOLDER    RETNINGSLINJER FOR DE STUDERENDE

KONTAKTPERSON​