​Analyser og Redskaber

​Dette skal gerne være siden, hvor analyser og redskaber bliver udvekslet omkring statistik. 

Ungdomsskoleforeningen vil dele redskaber og de analyser, som laves hen over året. Det er også foreningens forhåbning, at redskaber til analyser, som bruges ude i ungdomsskolerne deles på denne side. 

Vil du gerne dine redskaber her på siden, kontakt da Christina Bremholm

​Redskab: Træk tal ud af Lara

Nogen gange kan man have et ønske om at trække oplysninger ud af Lara om både den nuværende og forrige sæsoner for at kunne sammenligne om det nu går så godt, som man synes det gør. Eller er der områder, hvor man skal sætte ind?

Afdelingsleder i Ungdomsskolen Kolding, Carsten Adamsen, har stillet den SQL-kode til rådighed, som han bruger og har udviklet over årene. Koden gør det muligt at trække oplysninger ud af Lara og lægge over i excel, hvor analysearbejdet herefter foregår. 

​Årlig analyse af indberettede statistik

Denne analyse for sæson 2014/15 vil blive tilgængelig snarest muligt efter, at den indberettede statistik er valideret og analyseret. 

Vi er på ​FAcebook!

På vores Facebook kan du følge med i vores arbejde, hvor vi poster billeder og videoer fra vores hverdag. Desuden vil du løbende blive opdateret omkring aktiviteter, udgivelser, netværks, konferencer m.m. 

Du er mere end velkommen til at give os et like og følge med. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på telefonen eller pr. mail.

​​Ungdomsskoleforeningen / Lumbyvej 19D, 5000 Odense C / CVR: 11923976