​Nye udfordringer for lærere og ledelse i relation til udsatte unge

​Den 8. marts 2018 holder Uddannelsesforbundet og Ungdomsskoleforeningen en fælles konference om de nye udfordringer, vi ser i ungdomsskolernes undervisningstilbud på fuld tid med oplæg af blandt andre Knud Aarup (bl.a. kendt for bogen ”Fra udenforskab til fællesskab”) og Lars Trier Mogensen (kommentator/journalist fra fx Deadline på DR, Radio 24/7, Politiken).

​Se dagens øvrige oplægsholdere og hele programmet HER

TILMELD

aarup lars trier mogensen

OBS

Vi har ladet os fortælle, at nogle har oplevet problemer med at logge ind i vores Membersite.

​Derfor:

• Forlænger vi muligheden for rabat.. Nu med mængderabat (i stedet for early-birdie)
    ​Kom 6 og betal for 5 – dvs. 6 deltagere fra samme ungdomsskole/institution koster kr. 6000,- (Normalpris pr. deltager kr. 1200,- )

• Har vi åbnet for tilmelding pr. mail
    ​ Har du problemer med Membersite, kan du alternativ sende en mail til shl@usf.dk med flg.
    ​ oplysninger:

​For medlemsskoler af Ungdomsskoleforeningen:

- Navne på deltagere

- Titler