Landsmødet d. 9. maj 2018

Ungdomsskoleforeningens landsmøde 2018 blev afholdt d. 9. maj i Odense.
​Du kan læse referatet fra landsmødet her.

​D. 24. april blev kandidatlisten 2018  offentliggjort.
​Du kan finde kandidatlisten her

D. 10. april blev flg. materialer sendt ud til medlemmerne:

​ ​     Tilmeld

aarsskrift_2017 lm

​​​Tilmeldingsblanket til bestyrelsesvalg 2018

Valg til bestyrelsen på Landsmødet 2018 – åben for tilmelding

Den 9. maj 2018 holder Ungdomsskoleforeningen landsmøde på Odin Havnepark i Odense, hvor der bl.a. er valg til bestyrelsen på dagsordenen. Iflg. foreningens vedtægter skal ”kandidater til bestyrelsesvalget skriftligt være Ungdomsskoleforeningen i hænde senest 3 uger før det berammede landsmøde”. Det vil i år sige senest d. 18. april 2018.

I år skal der vælges:

• Ordinært valg af formand for to år
  • Ordinært valg af 3 bestyrelsesmedlemmer for to år

Benyt tilmeldingsblanketten (hentes her/link), udfyld og indsend med foto.

(NB! Stiller du op alene til suppleantvalget, er det ikke længere nødvendigt med forhåndstilmelding. Læg dog mærke til, at der er præcedens for, at kandidater til bestyrelsesvalget, der ikke bliver valgt direkte ind, optager de første suppleantpladser)

Oplæg ved Andreas Nyrop Hjort - Hvordan motiverer man frivillige?

Kom og hør Andreas Nyrop Hjorth, formand for Ungdommens Røde Kors i Roskilde, fortælle om hvordan man motiverer frivillige – især unge.

Andreas er ansvarlig for 10 aktiviteter og over 100 frivillige. Gennem sit arbejde for Ungdommens Røde Kors og i Projekt Frivillig kender han indgående til at give unge lyst til at kaste sig ud i frivillige aktiviteter. Han vil bl.a. fortælle om: frivilligtyper, -roller, gruppedynamik og motivation. (Læs mere her)

Så sæt kryds i kalenderen!

​Kontaktperson

Søren Hanmann Larsen