Folkemøder

Ungdomsskoleforeningen deltager hvert år på Folkemødet på Bornholm for at fremme kvaliteterne ved skoleformen og skabe relationer til mulige samarbejdspartnere og interessenter.

Foreningen afholder nogle arrangementer under Folkemødet, og deltager aktivt i andre – hvor vi kan få sagt ”ungdomsskolen”, ”unge” og beslægtede ord, der bringer ungdomsskolerne på dagsordenen.

​Har du en idé til et arrangement, der kan sætte fokus på skoleformens fordele og kvaliteter, er du velkommen til at kontakte: 

Sekretariatschef, Ejnar Bo Pedersen  

Ungdomsskolernes blikfang

Ungdomsskoleforeningen vil gerne ungdomsskolernes mangfoldighed ved at lave et blikfang, der bygges op af hver kulørt stump blik, som skolerne sender til Bornholms Ungdomsskole. 

Det er elever fra Bornholms Ungdomsskoles Heltidsundervisning, der svejser og samler blikfanget i Danchells Anlæg under Folkemødet.

Vi er på ​FAcebook!

På vores Facebook kan du følge med i vores arbejde, hvor vi poster billeder og videoer fra vores hverdag. Desuden vil du løbende blive opdateret omkring aktiviteter, udgivelser, netværks, konferencer m.m. 

Du er mere end velkommen til at give os et like og følge med. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på telefonen eller pr. mail.

​​Ungdomsskoleforeningen / Lumbyvej 19D, 5000 Odense C / CVR: 11923976