​Eksterne tilbud

På denne side kan du finde tilbud fra eksterne samarbejdspartnere og interessenter. Det er altså ikke Ungdomsskoleforeningen, der afholder kurset eller konferencen.

​Har du en idé til et oplæg eller et indslag, som ville være interessant for ansatte i ungdomsskolerne, er du velkommen til at sende en mail til ung@ungdomsskoleforeningen.dk eller ringe på 66 149 149.​

​Netværksmøde d. 30. april 2018 i Svendborg

Svendborg Ungdomsskole holder netværksmøde d. 30. april 2018, og du er inviteret!

Savner du at tale med kolleger fra andre Ungdomsskoler om hverdagens udfordringer? Hvordan vælger I volontører? Har I en beredskabsplan til ture og rejser? Hvordan introducerer I Ungdomsskolens tilbud til de nye unge? Hvordan følger I op på Milife? Gør I noget særligt for de ikke-uddannelsesparate?

Hverdagen er fyldt med spørgsmål, og mange af dem finder man svar på ved at dele erfaringer.

Deltag i netværksmødet og mød en masse kolleger, der hjælper dig med svar.

​Program for dagen:

​ 9.30 -10.00   Ankomst og kaffe.

10.00-10.15   Velkommen og præsentation af de fremmødte.

10.15 -11.00  Vores bedste ide i år ” Erhvervspakker for de ikke-uddannelsesparate”.

11.00-11.30   Rundvisning på Ungdomsskolen og præsentation af vores nye Milife-lokale.

11.30 -12.15  Frokost

-  Efter frokost går vi over til cafémodel. Vi har lavet grupper, hvor vi diskuterer forskellige                                   emner. Kom gerne mange fra hver Ungdomsskole. Man vælger selv den gruppe, man vil                                 deltage i og, man tilføjer bare de spørgsmål, man gerne vil have vendt. Ca. 30 minutter                                   ved hvert bord, derefter skifter man til en ny gruppe.

12.15 -13.30  Gruppesnak.

13.30 -14.00  Kaffe og kage.

14.00 -14.45   Introduktion til Ungdomsskolens tilbud. Hvordan har de forskellige gjort? Hvad virker? Vi
​                            har lavet fritidsmesser, besøg på skolerne etc. I år har vi en ny ide.

14.45 -15.00  Afrunding af dagen. Hvem lægger hus til næste gang?

​Tilmelding foregår ved at skrive  eller ringe til Cathri Jepsen.
​Tlf: 62 23 30 72 eller  e-mail: cathri.jepsen@svendborg.dk

​ Adressen er: Abildvej 2, 5700 Svendborg. Der er mulighed for parkering ved skolen.
​​​

netværksdag i svendborg

FOLKEOPLYSNING FOR FLYGTNINGE

Til det fælles bedste

Sammenlignet med andre lande er Danmark et tæt, stærkt og rigt samfund. Det bygger i høj grad på gensidig læring, på mødet mellem mennesker, på fællesskaber. Vi ved, at det er til det fælles bedste, når mennesker møder hinanden omkring fælles aktiviteter. Ud af fællesskaberne udspringer oplysning og udvikling.

Vi har gæster - og en holdning

I disse år kommer der flere flygtninge til Danmark. Mange af dem vil få asyl eller midlertidig opholdstilladelse. Nogle vil med tiden blive fuldgyldige statsborgere, mens andre får mulighed for at vende hjem igen. Det skal alle i Danmark forholde sig til. Folkeoplysningens tilgang til det er, at vi skal mødes i fællesskaber, ansigt til ansigt.

Vi har ressourcerne - og et ansvar

I Danmark har vi en historie for aktivt og oplyst medborgerskab. Vi har mulighed for at engagere os i foreninger og uddanne os hele livet. Det giver os et overskud til at vise hensyn til hinanden. Også selv om vi tænker og mener noget forskelligt.​

Hjemmeside        Facebook