Efterårskonference 2017

Har vi glemt dannelsen? - et koleidoskopisk kig på ungdomsskolens dannelsesopgave​​

Har vi glemt dannelsen? Var overskriften for efterårskonference 2017, som blev afholdt i Odense den 31. oktober i Odense.

På konferencen kom vi godt rundt om dannelsesbegrebet og flere perspektiver bliver fremlagt. Overordnet set stillede vi skarpt på, hvad det vil sige at være dannet anno 2017.

LÆS PROGRAMMET HER

Anno 2017 - perspektiver på dannelse

Få indblik i bl.a. Merete Riisager, Bertel Haarder og​ Klaus Majgaards perspektiv på dannelse i Ungdomsskoleforeningens publikation "Anno 2017 - perspektiver på dannelse".

Publikationen kredser om temaet "dannelse", som også er centrum for vores efterårskonference  d. 31. oktober 2017. Anno 2017 er udgivet i forbindelse med denne konference.

PDF            ISSUU