​Gratis MEDLEMSARRANGEMENT

ADMINISTRATIONSSYSTEMER I UNGDOMSSKOLEN

Ungdomsskoleforeningen inviterer mandag den 13. november til et gratis medlemsarrangement, hvor både Apricore, IST og Uno systems vil præsentere deres administrationssystemer.

På dagen vil hver udbyder få 1,5 time sammen med en referenceskole til at fortælle, hvad netop dette system kan tilbyde ungdomsskolerne, ligesom de også indgår i dialog med og spørgsmål fra deltagere.

Målet med medlemsarrangementet er, at ungdomsskolerne på denne måde kan afgøre hvilket administrationssystem, der kan være til gavn for dem, samt at de tre leverandører får mulighed for at høre skolernes behov og ønsker.

Med i arrangementet er der indberegnet let morgenmad, frokost og kaffe.

Vi ser frem til en god dag med præsentationer og dialog, hvor I kan få svar på eventuelle spørgsmål.

Tid og sted: Mandag den 13. november kl. 9.30-16.00
Odin Havnepark, Lumbyvej 11, 5000 Odense C

Pris: Arrangementet er gratis (max to deltagere pr. skole, herudover 295,- pr. person)